BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


6 maart 2011

Cafayate

04-03: Vandaag zijn we dus ook in Cafayate. De zon staat weer hoog aan de hemel en het is lekker om door deze plaats te struinen. Als we ’s middags ergens wat zitten te drinken aan de Plaza, zien we de MAN-campertruck (van: www.gloorontour.ch) uit Zwitserland langsrijden en een eindje verderop parkeren. Deze collega-reizigers, Bridget en Kasper, zijn we weken geleden ook al bij de ‘handengrot’ en laatst in La Serena ook al tegengekomen, kennelijk rijden we ongeveer dezelfde route, maar het blijft een toeval. Ze schuiven even aan en we wisselen wat nieuwtjes uit over onze routes, onze voertuigen, het weer, het water, de wegen, de overnachtingsplekken etc. etc. Erg gezellig en we spreken af dat we vanavond samen even ergens wat gaan eten.

Rond acht uur probeert Laura de vanochtend weggebrachte was weer schoon terug te krijgen, maar om diverse redenen is deze nu nog niet klaar. Dan halen we deze morgen wel op.

Met Kasper en Bridget eten we in het restaurant naast ons hostel. Doordat we nu wat later eten dan anders, zitten we iets meer in het ritme van de Argentijnen en is het een stuk drukker en ook vele malen gezelliger. Naast eten en drinken is er ‘live’-muziek van een gaucho. Al met al wordt het wel laat, maar het zij zo: ‘geniet van het moment’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten