BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


12 november 2010

Afscheid school

Onderwijl Edwin de bus naar Rotterdam bracht bestond de dag van Laura uit het koffiedrinken bij de Jumbo supermarkt met haar ex-buuf die ze daar (zoals zo vaak) tegen het lijf liep.

 Daarna een taart geregeld voor de meesters en juffen van de school als dank voor alle medewerking.
's Middags was het voor de kinderen tijd om afscheid te nemen. Samen gingen Toon, Bente en Huub hun klassen langs. Allemaal kregen ze een leuk kadootje in de vorm van een foto van de klas, zodat ze hun klasgenootjes niet hoeven vergeten. Zoals het nu lijkt is het afscheid nemen meegevallen.

Container




Vandaag heeft Edwin samen met Theo Timmers de bus naar Rotterdam gebracht om te worden 'ingeblikt'. De bus paste ook maar net in de container, zo'n 10 - 15 cm aan weerszijden over. Te weinig ruimte dus om nog langs te kunnen kruipen. Na het naar binnenrijden moest de auto via de schuifdeur en dak van de bus worden verlaten.

Nadat alles was vastgesjord en er picobello inzat bleek dat de douane de auto nog wilde zien in verband met de tijdelijke uitvoer. Dat was balen......maar ook de douaniere ging over het dak de bus in om het chassisnummer bij de voorstoel te controleren.

Na inspectie heeft de douane de auto gecontrolleerd en vrijgegeven voor vervoer en tijdelijke uitvoer. Als afsluiting (letterlijk!!!) kon het douanezegel en het slot erop. Nu maar wachten op de boot.......

Nog 3 nachtjes slapen... Nog 1 nachtje voor de sint komt...

10 november 2010

8 november 2010

7 november 2010