BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


20 oktober 2010

Bus / Container / Schip

Van de rederij in Rotterdam hebben we pas te horen gekregen dat onze bus in de container mee kan met de boot op 25 november a.s. De verwachte datum van aankomst in Valparaiso (Chili) is dan 26 december.

Uiteraard is dat een datum bij benadering. Tijdens de ruim 4 weken varen kan er wat vertraging optreden. Dat is in principe niet zo erg want wij zijn zelf pas de 27e december in Chili. Gelet op de jaarwisseling etc. zullen we na deze festiviteiten wel ergens de bus proberen op te halen.

De container gaat mee met de ms Liverpool Express, die vanaf IJsland, via diverse havens in Scandinaviƫ, West-Europa en Zuid-Amerika, Valparaiso in Chili als eindbestemming heeft.

18 oktober 2010

Lunchen

Vandaag afscheidslunch gehad met twee gezellige collega's van de gemeente Deventer die gelukkig net als ik heel erg van eten houden. Als verrassing nog een kadootje gekregen: wat miniatuur toiletspulletjes voor op reis en een handzaam wereldatlasje. Dames: nogmaals dankjewel voor de prettige samenwerking, net als overigens de vele andere collega's!