BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


28 mei 2011

Bluff

27-05: Deze morgen worden we wakker op onze wildkampeerplek en zien dan pas dat het een schitterend mooie plek is, zelfs compleet met burlende herten. Gewoon een verrassing! Gisteravond hebben we wel gezien dat de sterrenhemel hier prachtig is! Héél véél sterren, want geen maan. We konden zelfs de melkweg zien! Wauw!

We gaan zonder te ontbijten rijden. Dat doen we later wel ergens. De omgeving is weer prachtig en blijft moeilijk te beschrijven. Ons doel vandaag: Bluff, de zuidelijkste stad van het Zuider-eiland.

Vlak voor Bluff ligt de stad Invercargill. We gaan bij de plaatselijke Mac even al onze apparatuur opladen (handig zo’n verdeelblok!!) onder het genot van een drankje. De kinderen gaan lekker spelen. Dan nog ruim 20 kilometer naar Bluff. Op het uiterste puntje is een wegwijzer geplaatst die de afstanden naar o.a. de evenaar, Londen en New York aangeeft. We maken wat foto’s en gaan dan weer terug naar Invercargill, maar eerst nog even ergens twee tweedehandsboeken scoren voor ons.

Dan willen we richting Dunedin. De bedoeling is wild-kamperen. Het valt niet mee om een plekje te vinden, maar uiteindelijk is het weer gelukt. We zijn wel verder richting Dunedin gekomen dan de bedoeling was, maar dat is weer meegenomen voor morgen. We gaan vanaf nu dus weer naar het noorden rijden, dat moet ook wel een keer want 8 juni moeten we de camper in Auckland inleveren en vliegen we naar Sydney.


...wegwijzer in Bluff!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten