BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


19 juni 2011

Dubbo

17-6: Vannacht was het toch echt een stuk kouder. We zijn dan ook moeilijk uit bed te krijgen. Als dat uiteindelijk toch gelukt is en we het ontbijt achter de kiezen hebben gaat het weer richting de Mc. Koffie drinken, opwarmen, spelen, internetten en opladen maar weer. We missen eigenlijk alleen nog een douche bij de Mc, anders zouden we altijd wel kunnen wildkamperen.

Vandaag willen we weer gaan rijden. Ons doel is het stadje Dubbo, zo’n 220 kilometer rijden. Daar aangekomen gaan we naar de touris-information. We vragen naar een wildkampeerplek. Die blijkt er te zijn, een klein stukje buiten de stad. Ook informeren we of er in Dubbo een zwembad is, zodat we mooi kunnen zwemmen en douchen. Waar voor je geld zeg maar. We geven het liever daar aan uit dan aan een dure camping met allerlei voorzieningen die we tóch niet nodig hebben. Bij het zwembad zelf informeren we even naar de prijs en de openingstijden. We besluiten morgenvroeg te gaan.

Nadat we boodschappen hebben gedaan gaan we richting kampeerplek. Onderweg zien we nog weer een groep kangoeroes. Als we bij de wildkampeerplek aankomen blijkt het er enorm druk te zijn, in tegenstelling tot onze verwachting. Er staan wel 15 campers en caravans! Het maakt ons niets uit. Ook wel een keer leuk. Edwin spreekt nog een Australische man die met zijn gezin (vrouw en twee kinderen) twee jaar door Australië trekt. Je ziet: het kán altijd langer! Toon gaat direct naar buiten, de bush in, om kangoeroes te spotten en maakt contact met de zoon van deze man. Een jongen van 9 jaar die dus ook lekker op reis is. Leuk leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten