BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


20 juni 2011

Vaderdag

19-06: Vandaag Vaderdag! Edwin moet het doen met drie zoenen van de kinderen. Gelukkig hebben we hem onlangs op zijn verjaardag prima verwend.

We gaan richting Wagga Wagga, zo’n 300 kilometer verder. Ergens in een dorpje onderweg maken we een stop om de was te doen in de Laundromat. Ondertussen drinken we ter ere van Vaderdag ergens koffie met wat lekkers.


Rond half vier komen we aan bij de tourist information in Wagga Wagga. We vuren onze standaard vragen weer af: waar is de supermarkt, waar is de plaatselijke Mc en waar kunnen we gratis kamperen? Binnen vijf minuten weten we alles weer en werken alles in deze volgorde af. Tijdens het internetten stuitten we, als trouwe Bruce Springsteen and the E-street Band fans, op het nieuws dat The Big Man, Clarence Clemonce (69), is overleden… Als trouwe fans vinden we dat erg jammer, maar we zijn blij dat we 10 tot 15 concerten mét The Big Man gezien hebben. Zo blijkt maar weer dat je altijd spijt gaat krijgen van dingen die je niet gedaan hebt!

1 opmerking:

  1. Ja, ik had het ook al gehoord, Clarence Clemons was een held! Ik moet errug lachen om die foto van die kangeroe trouwens hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen