BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


18 februari 2011

Heet

16-02: Ook vandaag blijven we in San Rafael, het is zo’n fijne plek hier en straalt zoveel rust uit. De morgen gaat op aan schoolwerk. Er is hier volop ruimte dus een goede plek om weer een flink gat te slaan in het rekenen, taal en schrijven. Na het schoolwerk nemen we weer een duik. Het is wel zaak om dit niet te lang te doen want de zon is hier gewoon genadeloos fel.

In de middag gaan we nog even de stad in. Toen we hiernaar toe reden zagen we een klein prullaria-marktje. Dit is gauw gevonden maar het is kleiner dan we gedacht hadden. We zijn dan ook gauw weer klaar. Onderweg halen we nog even een lekkere watermeloen. Er ligt wel een hele trailer vol, volop keus dus.

Ook vanmiddag is het weer erg heet en is het lekker om binnen te blijven in de koele cabaña. Een siësta is inderdaad zo gek nog niet, we beginnen het te begrijpen. Het is dan ook te heet om te zwemmen. Dat doen we dan ook nog eens tegen de avond. We passen ons qua schema steeds beter aan aan Argentinië, want ook eten we nu een stuk later, zo rond 20.00 uur. Een poosje daarna gaan de kinderen in volgorde van leeftijd naar bed. ’s Avonds hebben we ineens een goede internet-verbinding en kijken we ‘Boer zoekt Vrouw’, we zijn dan weer helemaal bij.

1 opmerking:

  1. San Rafael is patroon van reizigers (samen met Christoffel), vandaar dat het zo'n heerlijke plaats is natuurlijk!!!! Wat zullen jullie een lekker bruin velletje hebben!

    BeantwoordenVerwijderen