BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


16 februari 2011

San Rafael

15-02: Het is onduidelijk waarom, maar in deze cabaña slapen we allemaal ontzettend goed en lang. Bijna tot half negen. Dan nog lekker luieren, spelen en tv kijken. Een langzame start deze ochtend. We ontbijten en gaan weer en route. Vandaag een makkie. San Rafael, ongeveer 180 kilometer verderop, en geen gravel. Onderweg maken we ook nog een stop om even een bakkie te doen.

Als we in San Rafael aankomen blijkt het inderdaad een grote en drukke stad te zijn. We proberen een aantal hotels, maar ze zijn allemaal ocupada, oftwel: BEZET. Bij een hostel waar we het proberen zijn ze zo behulpzaam om te bellen naar een ander hostel. Daar blijkt nog plek te zijn: een slaapzaal voor 6 personen, dus drie stapelbedden. Niet helemaal wat we in gedachten hadden, maar goed, we hebben een plekje veroverd. We krijgen het adres mee, maar kunnen het uiteindelijk niet vinden. Wel komen we langs een cabaña. Daar proberen we het. We hebben geluk: er is plek. En het is nog een mooi cabaña ook. Groot, Wi-Fi, airco, parkeerplaats erbij en zeker voor de kinderen niet onbelangrijk: een zwembad! Het is bloedheet (ruim 30 graden en strak blauwe lucht), dus we kunnen heerlijk afkoelen.

Voordat het zover is doen we eerst boodschappen, zodat we vanavond weer lekker zelf kunnen koken. Dan plonzen we allemaal het zwembad in. Heerlijk. Na een tijdje gaan we in de schaduw in de tuin zitten. Tijd voor schoolwerk. Als dat klaar is gaan de kinderen weer zwemmen. Dit keer is het van korte duur. Er komt onweer aan en het begint te weerlichten. Tijd om naar binnen te gaan. Wij gaan koken, de kinderen kruipen gezellig bij elkaar op hun slaapkamer.

1 opmerking:

  1. Wat een heerlijke plek zo te zien! Gisteren en eergisteren was het hier ook een beetje voorjaarsachtig en heb voor het eerst (met jas aan) buiten in het zonnetje m'n boterham opgegeten.
    Groeten van Rolf Hoff! Josje knapt ietwat op, nu Joost loopoor...ooohhh het houd niet op!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen