BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


13 januari 2011

San Carlos de Bariloche

10-01:Vandaag waren we allemaal wat vroeg wakker. Zo rond een uurtje of acht. Dat komt goed uit, want we moeten de tenten, matjes en slaapzakken weer inpakken. Best een klus, maar rond half 10 is het geklaard. Edwin neemt nog even een douche, en Laura en de kids gaan nog even een “bakkie doen” in de recreatieruimte.


Rond kwart voor 11 gaan we weer op weg. We hebben gelezen dat weg 234 naar Bariloche een prachtige route is. Die nemen we dan ook. Onderweg zijn prachtige vergezichten over mooie donkerblauwe heldere meren met als achtergrond bergen met sneeuw. Heel mooi. Onze reisgids heeft niets teveel gezegd. De route is ca. 110 km. Daarvan bestaat de helft ongeveer uit gravelwegen,

Pas rond 15.00 uur komen we in Bariloche. Dat betekend dat we vandaag niet veel zuidelijker zijn gekomen. We besluiten hier ergens wat te gaan eten, en dan nog wat verder naar het zuiden af te zakken. De maaltijd is prima. Na het eten lopen we nog even over de “boulevard” langs het water en dan toch maar weer naar onze bus. We komen erachter dat we deze niet op slot hadden gedaan, maar er heeft niemand bij onze spullen gezeten. Best veilig hier!

Rond vijf uur rijden we weer. We zijn inmiddels door het zeven merengebied heen. De omgeving is nog steeds mooi, maar weer anders. Rond half 7 komen we langs een camping die ons wel aanstaat. Een aardige eigenaar, een zwembadje voor de kinderen, aan een rivier, tussen de bergen en onder een boom. Bovendien staan er “vuurkorven”. Gezellig dus! Na de ervaring van eergisteren zijn de tenten vandaag een stuk sneller opgezet! De kinderen nemen een duik in het ijskoude water van het zwembad. ’s Avonds nog een spelletje, een cerveza of appelsap en dan weer naar “bed”.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten