BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


17 december 2010

weer op weg!!

15-12: Na een onrustige nacht voor Laura en de kinderen (zal toch wel met de mogelijke aanwezigheid van (was)beren te maken hebben, zijn we allemaal rond kwart voor zeven wakker. Het regent nog steeds buiten. Vandaag is onze trouwdag. 10 jaar getrouwd! De kinderen vragen of we vandaag feest gaan vieren. Zit er niet echt in!!!


Na het ochtendritueel gaan we nog een klein eindje het park om de op een na grootste sequoiaboom, The General Grant-tree’ te zien. Wat zijn het toch indrukwekkende bomen. Op de route er naartoe ligt ook een omgevallen boom, waar we doorheen kunnen lopen. Zo groot! Omdat het nogal regent zitten we al snel weer in onze camper. Gelukkig hebben we gisteren The General Sherman-tree al gezien, toen was het nog mooi weer.

We zetten koers richting San Francisco. Het gaat vandaag voorspoedig, de kinderen werken goed mee. In Los Banos eten we wat bij de plaatselijke chinees (Panda Express), heerlijk. Eens wat anders dan friet. De kinderen maken er helaas niet al teveel van. Bij ons eten zitten gelukskoekjes met de volgende gelukswensen:

YOU WILL SOON FIND MORE ADVENTURE IN LIFE

A FASCINATING PROJECT IS IN YOUR FUTURE

Wij zijn heel benieuwd wat er binnenkort op ons pad komt! Voor ons lijkt onze reis al wel genoeg, maar we wachten rustig af wat komen gaat! Dan nog wat boodschappen doen. We nemen ook een fles drank om een borrel te kunnen drinken op onze trouwdag.

We koersen verder richting San Francisco. We komen alras dichterbij en eigenlijk voor we het weten zien we de Golden Gate Bridge! We midden rijden door het centrum, kijken vlakbij Fishersmans Wharf even waar we een RV-camping kunnen vinden en gaan dan de Golden Gate-bridge over. Toch vreemd, vanmorgen in het park kom je nog geen drie auto's tegen, nu tegen de avond staan we zes rijen auto's dik om de stad in én uit te komen. Het kan verkeren......

De camping is goed te vinden en rond vijf uur staat ie op zijn plaats. Tijd voor een borrel (uit een piepschuimbekertje) op onze trouwdag! Morgen de stad verkennen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten