BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


14 december 2010

Sequoia National Park

13-12: Ondanks het geronk van de motoren van alle grote trucks om ons heen, hebben we toch prima geslapen. Na het ontbijt wordt het schoolwerk weer voor de dag gehaald. Huub gaat met Edwin mee om bij de McDonalds de website weer te updaten.


Rond 10.00 uur vertrekken we. Het is de bedoeling om vandaag richting Sequoia National Park te komen. We nemen weg 58 in westelijke richting. Het landschap veranderd langzaam van rotsige bergen in land- en tuinbouwgebied. Overal groeien sinaasappels/mandarijnen langs de weg op gigantische boerderijen en er zijn enorme veeteeltbedrijven. De Betuwe en Friesland zijn er niets bij.

Als we rond half 4 bij de entree van Sequoia National Park aankomen blijkt dat er in het park volop aan de weg wordt gewerkt. Het is immers laagseizoen. Omdat onze camper langer is dan 22 feet (nl. 25 feet) kunnen we niet langs deze wegwerkzaamheden en kunnen we het park niet. We moeten dit park aan ons voorbij laten gaan, een dip!!!.

Als we de gigantische sequoia-bomen willen zien moeten we naar Kings Canyon National Park. Dat is ca. 2 uur rijden verderop (naar het noorden). Jammer, maar het is niet anders want we willen ze wel zien. Dat doen we dan morgen wel, voor vandaag stoppen we er mee, we rijden 6 mijl terug en zoeken een RV-camping op in Three Rivers en gaan koken (op verzoek van Bente .... boontjes!!!). Maar goed dat we wat voorraden aan boord hebben want hier is verder niets te krijgen. Morgen is er weer een dag.

1 opmerking:

  1. Hallo Amannetjes

    Al op de vroege morgen naar de Mac Donald?
    Wij maken ons op dit moment druk over het kerstpakket, zoals elk jaar zijn we niet tevreden.
    Volgens Ingrid een te hoog geiten- wollensokken gehalte.
    Groet de Grondzaakjes

    BeantwoordenVerwijderen