BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


13 december 2010

Death Valley

12-12: Na het opstaan lekker buiten (aan de picknicktafel) ontbijten in het zonnetje. Om de beurten wordt er schoolwerk gedaan.

We vertrekken en rijden nog een heel eind door Valley Creek. Een prachtig natuurgebied. Bij de Sand Dunes gaan we er even uit. Het is daar dan al erg heet en in de volle zon. Kun je nagaan hoe heet dat in de zomer moet zijn. Volgens de statistieken is het hier in juli en augustus zo’n 45 graden. Onderweg vragen we nog even naar de beste weg naar Sequoia National Park want echt rechtstreeks wegen daar naar toe vanaf hier zijn er niet. We moeten eerst weer iets naar het zuiden. Dat gaan we dan ook doen.

We nemen even een middag-pitstop in Trona. We hebben nog nooit zo’n troosteloos dorp gezien. Het tankstation waar we zijn is veruit het gezelligste gebouw in het hele dorp. Een dorp midden in een zoutvlakte die wordt ontgonnen. De grote fabriek staat midden in het dorp en er groeit helemaal niets in en rond het dorp want het is allemaal zout.

...onze buren!!
Tegen de avond zoeken we een plekje om te slapen. Dat lukt moeilijk, we parkeren dan maar bij een tankstation/McDonalds en zetten de camper tussen de trucks. Beetje reuring om de deur, maar we slapen er prima om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten