BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


11 augustus 2011

Khao San Road

11-08: Vandaag geen concrete plannen. Tegen 11.00 uur lopen we de stad in en komen weer terecht op Khao San Road, de toeristische straat van Bangkok. We struinen langs winkels en kraampjes. Aan het eind van de straat lopen we langs een massage-salon, tevens hebben ze er een ‘fish spa’. Voor een luttel bedrag kun je 15 minuten met je benen (en als je wilt ook je handen) in een bak met water gaan zitten waar kleine visjes in zwemmen. Deze visjes eten de dode huidcellen van je voeten (en/of handen). Toon en Bente lijkt het wel leuk en spannend. Het blijkt vooral te kriebelen. Laura gaat voor een voetmassage van een half uur. Edwin en Huub houden het bij kijken.


Dan weer verder tussen de overdaad aan tassen en kleding. Tegen 13.00 uur besluiten we ergens wat te gaan eten. We hebben het nog niet eerder gedaan, maar op advies van Edwin’s collega eten we ‘langs de straat’ bij een kraampje. Allemaal een stukje loempia. Het smaakt goed. Dan nog even wat bij een ander restaurantje. Toon en Huub gaan voor de pannenkoeken (dat kennen ze hier dus blijkbaar ook), Bente voor frietjes en Edwin en Laura voor een heerlijke currry. Een fles water erbij. Dit alles voor ongeveer € 9,00!

Als we genoeg souvenirs en andere GBR-retjes gezien hebben gaan we weer terug naar ons hotel. We zoeken direct verkoeling in het zwembad. De kinderen ritstelen weer zwembrillen bij andere zwemmers. Langzaamaan moeten we ook afscheid nemen van Bangkok en ons reizende bestaan… Nog 1 nachtje in een normaal bed, dan nog een nachtje ‘doorhalen’ in het vliegtuig en dan weer in ons oude vertrouwde EIGEN bed…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten