BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


19 juli 2011

Zo moeder, zo dochter...

18-7: Als we wakker worden is het weer stralend weer. We gaan dan ook lekker buiten ontbijten. Dan nog even alle klusjes doen en rond 10.15 uur gaan we rijden. Vandaag wél naar de Olga’s. Het is zo’n 50 kilometer rijden (enkele reis). Bij het eerste uitzichtpunt maken we een stop. Het is een klein eindje lopen. Op zich geen probleem, maar laat nou net Laura gisteravond haar enkel flink verzwikt hebben. Zo moeder zo dochter zeg maar… Maar als we er ruim de tijd voor nemen kunnen we allemaal genieten van het uitzicht.


Dan op naar het volgende uitzichtpunt. Onderweg zien we een auto in de berm staan. Dan zien we waarom! Er staan vier camels! Je zou denken kamelen, maar wij konden maar één bult per beest ontdekken, dan zijn het toch dromedarissen? Of is er geen engels woord voor dromedaris of dromehieris?
Bij het volgende uitzichtpunt gaat Edwin met de kinderen een eindje wandelen, Laura blijft maar liever in de camper. Rond 12.00 uur vertrekken we en gaan richting Kings Canyon. Dat is nog zo’n 350 kilometer rijden. De reis loopt voorspoedig en rond 17.15 uur staan we op de camping. Helaas is er weer geen ‘powered site’ beschikbaar. We koken ons potje, eten lekker weer buiten en dan allemaal op tijd naar bed.

4 opmerkingen:

  1. Hoop dat het pootje gauw beter is, zodat jullie in elk geval nog intens kunnen genieten van het laatste stukje van de reis.Nog een paar weken en dat zijn jullie weer in ons mooie kikkerlandje, maar wat een schitterende reis is het geweest. Zal wel jullie blog straks missen.
    Tot gauw.
    Myriam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ai sterkte lau en bente natuurlijk ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alles goed met je enkel?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Alles goed met je enkel?

    BeantwoordenVerwijderen