BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


27 april 2011

Rondje Moorea

26-4: Vandaag hebben we een autootje gehuurd. Na het ontbijt gaan we met deze Renault Twingo het eiland rond. Het is een mooie afwisselingen na de dagen aan het strandje bij het hotel. Ook omdat we inmiddels allemaal wel een beetje verbrand zijn.

De eerste stop is bij een belvédère (uitzichtpunt). We hebben mooi zicht over de twee baaien van Moorea. Dan gaan we weer verder. De uitzichten onderweg zijn fantastisch! We zien een prachtig helderblauwe oceaan met “overwater-bungalows”. De droom van menig pasgetrouwd stel. In een volgend plaatsje gaan we ergens wat drinken en kopen een aantal ansichtkaarten.

Als we weer verder gaan blijft het uitzicht onveranderd. Tropisch groen met uitzicht op een azuurblauwe oceaan. We hebben onze zwem- en snorkelspullen meegenomen, maar het is door het grote aantal hotels moeilijk om ook daadwerkelijk aan het strand te komen. Alles lijkt zo gebouwd om de toeristen in de hotels te houden om daar hun budget (en meer) te spenderen.

Uiteindelijk vinden we een echt bounty-strand waar we nog even gaan zwemmen. Er is geen rif en daardoor zijn er ook weinig vissen. Tegen het eind van de middag gaan we weer naar ons hotel. We relaxen nog wat (ja, dat hebben we nodig na zo’n inspannende dag), kletsen nog wat met een Nederlands stel op honeymoon en schuiven dan weer aan voor een maaltijd in het restaurant.

1 opmerking:

  1. Klinkt allemaal heerlijk! Wij moeten het even met alleen een trampoline doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen