BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


25 april 2011

Moorea

24-4: Vandaag Paaszondag. Toch anders dan thuis. Om dit te vieren besluiten we om wel in het restaurant te ontbijten. Iedereen heeft ontzettend goed, en voor ons doen lang geslapen. Het zwemmen en ravotten heeft iedereen afgemat.

Na het ontbijt gaat onmiddellijk de zwembroek weer aan en duiken we de plomp weer in. Huub heeft met z’n sandalen in het water zitten spelen en één was er aan z’n aandacht ontsnapt. Dus na een poos zien we nog maar één sandaal op het strand liggen. Na een poos zoeken zien we een eind verderop in de Cook’s Bay een eenzame Teva-sandaal met de wind meedrijven. Omdat we al niet ruim in de schoenen zitten (denk aan de 2 rugzakken!!) gaat Edwin er achteraan. Na een eind over het rif zwemmen/klauteren en een eind in de geul zwemmen is de sandaal weer terug.

Qua dagbesteding is het eenvoudig hier: zwemmen, snorkelen, lezen, luieren, eten, douchen, slapen etc. Een en ander in willekeurige volgorde. Wat dat betreft zal ons blog de komende dagen wat saaier worden want we zijn hier nog tot 3 mei.

Later in de middag haalt Toon, tijdens één van z’n ontdekkingtochten over het rif, z’n linkerknie behoorlijk open. Bloedend als een rund neemt Laura hem mee naar onze bungalow en verbinden we deze semi-professioneel. Het is mooi geweest voor vandaag, ook omdat de zon nogal fel is hier. We gaan een iets veiliger activiteit doen: schoolwerk!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten