BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


9 april 2011


minimalisme pur sang
 08-04: Er hangt een hoop grijze bewolking boven Viña en het heeft geregend. Eigenlijk is het wat te koud voor de korte broek, maar de lange zit helemaal diep weggestopt onder in de rugzak, dus even doorbijten. Na het ontbijt doen we nog wat schoolwerk en beginnen we afscheid te nemen van het personeel. We zijn hier toch een hele tijd geweest. Hoewel het een wat saai hotel was, hebben we hier toch een goede tijd gehad en was het een geschikte plek om onze bus te prepareren en het verschepen te regelen.


Een taxi brengt ons naar het busstation. Bij het kaartjes kopen blijkt dat we over 5 minuten al met de bus meekunnen, we lopen dan ook zo door de bus in. Van Viña naar Santiago is maar een dik uur rijden met de bus.

We worden dan ook keurig afgezet op het centraal station van Santiago. Gelukkig zijn we daar al een beetje bekend en lopen zó de metro in. Kaartje kopen, bij station Los Heroes eruit en nog een paar honderd meter lopen en we zijn weer bij de jeugdherberg. Nu hebben we een 6-persoonskamer met ons vijven, in plaats van twee 4-persoonskamers zoals de vorige keer.

Het weer werd vanochtend gelijk beter toen we de bergen bij Viña en Valparaiso over waren. Hier in Santiago is het gewoon weer erg warm, tussen de 25 – 30 graden. Achter in de middag lopen we nog even door de buurt.

We komen door een straat met bijna alleen maar auto-onderdelenwinkels. Grappig om te zien, alles is er te koop, hele borden met raamslingers, schroefjes, rubbers, achterlichten etc. etc. Als ze het hier niet hebben, vergeet het dan maar!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten