BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


22 februari 2011

La Serena aan de Pacific

21-02: We verlaten zonder ontbijt ons hostel want we zien niemand van het personeel. Gelukkig hebben we gisteravond al afgerekend, anders hadden we nog moeten wachten ook! Het lijkt wel of we er nog alleen zijn. In een mini-mercado halen we wat brood en beleg en gaan dan opweg naar La Serena, een klein uurtje rijden. Het is een grote stad, en in eerste instantie valt het niet mee om in het centrum te komen.




Als we uiteindelijk via het centrum naar de kust rijden gaan we direct op zoek naar onderdak. We hebben al wel gezien dat het overal erg druk is, ook in deze laatste vakantieweek. Het eerste hotel dat we tegenkomen, langs de Grote Oceaan, ziet er vrij chique uit maar we hebben geen zin om weer allerlei adresjes af te rijden. En ja, hier hebben we direct beet. Er is plaats voor ons in een cabaña. De prijs is niet helemaal volgens budget, maar we zeggen toch ja. En wel voor twee nachten. De kinderen vinden het top, want we zitten weer aan de oceaan én er is een zwembad.

We installeren ons in de cabaña, doen de dagelijkse “moet”klusjes als schoolwerk en boodschappen en gaan dan naar het strand. Er zijn mooie golven om over te springen en de kinderen maken allemaal een eigen bouwwerk. Dat varieert van de Chinese muur tot de Andes. Ja, ook in dit spel wordt de reis betrokken.

Na de zee nog even het zwembad in, eten koken en proberen om de kinderen nu wel op tijd in bed te krijgen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten