BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


25 december 2010

Dakloos

24-12: Wederom een stralende dag en dat op kerstavond. Er zijn de laatste dagen veel campers binnengekomen op onze camping. Allemaal mensen die de kerstdagen in LA willen doorbrengen. Ze zijn al vroeg in de ochtend allemaal buiten aan het barbecuen, tussen de opblaasbare kerstmannen, -bomen, rendieren, verlichting etc. Voor ons toch een raar kerstgevoel op dit moment.



...zoek de 10 verschillen!
 Zonder ontbijt iedereen de deur uit zodat we gelijk kunnen beginnen om de camper uit te mesten en onze schamele bezittingen in de rugzakken te kunnen proppen. Zo kunnen we mooi op tijd naar de camperverhuur, deze zit aan dezelfde Interstate, maar dan een paar afslagen noordwaarts. We gaan met enigszins knikkende knieën, want we zijn erg benieuwd wat ze nu van de camper vinden. Eigenlijk valt het ook nog wel mee, als we bedenken dat we er met z’n vijven vier volle weken in hebben gehuisd, en ook nog eens tijdens echt winterweer. Dat is toch anders dan camperen in de zomer.

We leveren de sleutels in en de camper wordt grondig bekeken. We zijn flink over onze ‘mijlen’ heengegaan (maar dat hadden jullie al wel begrepen uit de vorige berichten!!), maar dat wisten we. De schade valt mee, alleen de voorruit waar twee stenen opgekomen zijn, tja daar konden wij niets aan doen. Valt dus allemaal nogal mee…

We zijn weer dakloos. Hé, dat doet ons aan een bijzonder verhaal denken, 2010 jaar geleden……gelukkig is bij de camperhuur een transfer naar de luchthaven (LAX) inbegrepen. We gaan vandaag niet vliegen, maar op de luchthaven kun je gratis transfers naar hotels krijgen, op die manier komen we voor niks van de camperverhuur bij het hotel. Een hotel bij de luchthaven hadden we gisteren via internet gevonden. De taxichauffeur is echter zo vriendelijk om ons rechtstreeks naar het hotel te brengen, scheelt ons weer geheister met de bagage. We hoeven dus niet in een stal te overnachten (ook geen parkeergarage…).

Na het inchecken en het dumpen van de bagage nemen we toch de hotel-shuttle naar de luchthaven om wat te eten en wat rond te kijken, vandaag kunnen we toch niet zoveel meer doen. Tja,en wat doe je hier dan zoal op kerstavond. We maken een ‘gezellig’ ommetje in een industrieterrein-achtige omgeving, tussen de parkeerplaatsen, -garages en hotels van LAX (Los Angeles International Airport). Ons kerstavond-diner bestaat uit een aantal koeken die we op het vliegveld hebben gekocht, met een beker koffie uit de lobby. Volgend jaar doen we weer een echte Kerst.

...MERRY CHRISTMAS...

1 opmerking:

  1. Fijn om een teken van leven te horen. 't Is inderdaad niet de meest leuke manier om Kerst te vieren, maar je viert het met je hart, niet met je maag...
    Toch een fijne dag gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen