BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


26 december 2010

Unforgetable X-mas

Vanmorgen heerlijk genoten van het ontbijtbuffet. Dat is weer eens wat anders dan boterhammen met pindakaas in de camper. En wat een ruimte aan tafel!

Na het ontbijt informeren we bij de balie hoe we het best in Hollywood kunnen komen. Er wordt ons een taxi geadviseerd ($ 90 enkele reis!). Het openbaar vervoer wordt niet gepromoot, omdat het zowel weekend is als een feestdag. Dat zou nog wel eens lang kunnen duren… Wij besluiten om het toch te proberen.

Buiten wachten we op de shuttelbus naar het vliegveld, om daar de metro naar Hollywood te nemen. Buiten staat tevens een zwarte limousine. De chauffeur doet ons een aantrekkelijk aanbod dat we niet kunnen weigeren (ook onder druk gezet door de kinderen: limo, limo, limo!). Dat aanbod slaan we dan ook niet af! Het lijkt ons ook wel wat. Opeens zitten we in een limousine op weg naar Hollywood! YES! Wordt eerste kerstdag er toch nog één om nooit te vergeten! De kinderen krijgen het gevoel dat ze wereldberoemd zijn. Wij weten dat terug te brengen naar: wereldberoemd bij onze trouwe blogvolgers.


Na onze onvergetelijke rit worden we er aan de Hollywood Boulevard uitgelaten voor het Mann’s Chinese Theatre. Als de limousine weg is, is ook ons gevoel van roem onmiddellijk verdwenen en gaan we meteen op in de massa. We lopen over de “walk of fame”, kijken mensen, zien de letters Hollywood in Hollywoodhills en eten en drinken wat. Om een uur of drie, half vier, vertrekken we met de metro. Twee keer overstappen, de (gratis) shuttle aan het eind naar LAX international airport en de (gratis) hotelshuttel naar ons hotel. Kosten terugreis: $ 7,50… Roem heeft zijn prijs. Vandaag was een mooie afsluiting van onze eerste reisetappe. Morgen vliegen we naar Chile. Tot nu toe hebben we flink genoten.

2 opmerkingen:

  1. In Hollywood is het natuurlijk ook 'not done' om in een Opel Astra te gaan rijden...ongelooflijk! Het lijkt wel of treffertjes altijd op jullie pad komen! Weer iets meegemaakt wat de gemiddelde wereldburger niet meemaakt! Goeie vlucht vandaag en tot horens/lezens in Chili! Hier 1e KD achter de rug. Ontzettend gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben niet gelijk een eigen ster laten plaatsen op de Walk of Fame?

    BeantwoordenVerwijderen