BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


23 december 2010

Een dagje "thuis".

22-12: Door de val van Huub is ons programma wat in de war gegooid want we gaan vandaag niet naar Disneyland. Dat lijkt ons niet verstandig. Ook heeft het de hele nacht nog weer gegoten, en ook ’s ochtends regent het nog. Dus ook wat het weer betreft is het geen goede dag vandaag. Dan morgen maar, qua weer waarschijnlijk ook de beste dag. Nu komt ons opruimen, inpakken en camperrenovatie wat in de knel, dat moet dan vrijdag maar vóór het inleveren gebeuren. Vandaag merkte Bente tussen de bedrijven door droog op: “Huub was gisteravond bijna game over! “. Tja, misschien iets teveel Mario Bros gespeeld?


Als het rond een uur of 12 toch nog af en toe droog wordt gaan we er toch nog even opuit. Onze laatste travellercheques wisselen we in bij the Bank of America. Dat is volgens de reisinformatie van de camping geen loopafstand, maar voor ons gezonde Hollanders prima te doen!

Na dit klusje gaan we even ergens een hapje eten en scoren ook nog een ijsje. Bij de gezelligste supermarkt tot nu toe halen we nog wat broodjes zodat we vanavond ook nog iets kleins kunnen eten. Als we rond een uur of vier weer op de camping zijn ploffen de kinderen op de bank voor de tv in de recreatieruimte, net alsof ze thuis zijn. Laura doet Huub zijn jas in de was. Het is onduidelijk waar hij gezeten heeft, maar er zit op zijn Sallands gezegd:allemaal zotte in!

’s Avonds nog even achter de Nintendo en de kids op tijd naar bed om morgen fit te zijn voor al het “Disney geweld”.

5 opmerkingen:

  1. Veel plezier in Disneyland!!!! Hopelijk is alles in kerstsfeer! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig dat het met Huub weer wat beter gaat.

    Hebben jullie nog overige medische vragen dan je altijd bij onze "afdelingsdokter" Robbert P. terecht

    Groet Henk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. veel plezier in Disneyland en maar hopen op beter weer! Ondertussen reizen we virtueel gewoon met jullie mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hopelijk is Huub al wat beter en kunnen jullie gewoon naar Disneyland. Alvast een goede vlucht gewenst naar Chili!

    BeantwoordenVerwijderen