BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


28 november 2010

....en nog meer Rocky Mountains!!

27-11: Ondanks de kou heeft iedereen toch goed en warm geslapen. De elektrische kachel sloeg af en toe aan, maar vooral de cabine-kant is toch erg koud. Buiten zit het helemaal dicht (mistig) en ziet het er erg troosteloos uit. Eerst lekker ontbijten, aankleden en dan gaan de kinderen aan het werk voor school. Dat gaat prima!!

Rond een uur of 10 breken we op en rijden via weg 40 richting het westen. Het weer is goed opgeknapt en het zonnetje schijnt mooi. We gaan opnieuw redelijk weer omhoog, naar de Muddy Pass (2631m) en de Rabbit Ears Pass (2828 m) bij Steamboat Springs (prachtige namen hebben ze hier in de omgeving). Ook dit is een echt wintersport gebied. We staan nu even te pauzeren en proberen vandaag nog een eind richting Dinosaur National Monument te komen.

Tussen de middag werken we ook nog even voor school. We halen het tot Craig vandaag, daar zien we een camperpark wat er goed uit ziet. Gelukkig is er ook WiFi, dus kunnen we dit bericht en het verhaal van gisteren weer op de blog plaatsen en jullie mailtjes en reacties op onze blog lezen.

Als de camper staat gaan de kinderen nog even buitenspelen terwijl er bloemkool met aardappelen gekookt wordt. Ook hier is het nog steeds erg winters, maar niet meer zo koud als gisteren.


2 opmerkingen:

  1. Fantastisch! En wat een sneeuw! Hier in nederland wordt eind deze week sneeuw verwacht maar vast niet zoveel als bij jullie.
    Was blij vanmorgen met jullie 2 nieuwe blogs, altijd leuk! Veel mensen volgen jullie al, mijn schoonzussen, vrienden etc.
    Nou, veel plezier vandaag, rij voorzichtig en geef de kids een dikke kus van ons!
    wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heeeeeee lieve amannetjes!
    ik had een berichtje gestuurd, maar ik geloof dat deze niet op het blog is beland dus nogmaals: Lieve peettante gefeliciteerd!
    sjongejonge wat een onderneming met die camper! succes en rij voorzichtig ;)
    liefs van Jet

    BeantwoordenVerwijderen