BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


7 juli 2011

Adelaide

7-7: Bente heeft vannacht weer gewoon “boven de cabine” geslapen, bij de jongens. Dat ging gelukkig zonder problemen. De ochtend brengen we door met ontbijten en schoolwerk. Omdat Bente niet mobiel is, besluiten we haar niet mee de stad in te nemen. Laura gaat met Toon en Huub winkelen. Niet uit hobby, maar uit noodzaak. Huub’s laatste spijkerbroek heeft het begeven. Er zit een enorme scheur op de ene knie en een kleintje op de andere knie. Bovendien is hij zo gegroeid dat zijn trui toch wel erg kort is. Tijd voor actie!


Met de bus naar de stad. Het is allemaal makkelijk te vinden en erg gezellig. We genieten van straatartiesten en etalages kijken. De “moetklusjes” zijn wat minder, maar Huub is erg blij met zijn nieuwe aanwinsten!

Dan weer met de bus terug. Edwin en Bente hebben ook een leuke dag gehad. Samen lekker op You Tube “Shaun het schaap” kijken en (iets minder leuk wat Bente betreft) nog wat schoolwerk.

Als we allemaal weer in de camper zijn drinken we samen wat en nuttigen wat lekkers dat Laura, Toon en Huub als troost voor de thuisblijvers hebben meegenomen. Ondanks Bente’s zere enkel hebben we toch allemaal een leuke dag gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten