BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


7 juli 2011

Beperkt

06-07: We, en met name Bente, zijn de nacht goed doorgekomen. Toch altijd even afwachten, maar de pijnstillers hebben hun werk goed gedaan. We verplaatsen haar even naar het achterste bed en ze kan ontbijten als de rest klaar is. Beetje aanpassen en behelpen, maar verder gaat het prima.

We melden ons even bij de receptie en betalen voor de afgelopen nacht. Was allemaal geen probleem. Australiers zijn toch wel heel erg relaxte mensen, die zich niet onnodig druk maken. De meest gehoorde uitdrukking is hier dan ook “no worries, mate!”, een heerlijke manier van leven, niet druk maken om onzinnige dingen.

Als we opgebroken zijn, draaien we gelijk de Princess Highway op. Het is nog maar een dikke 70 kilometer naar Adelaide, daar zijn we dan ook zó. We vinden een caravanpark zo’n 5 kilometer buiten het centrum van de stad, een prima plek met goede voorzieningen.


Omdat Bente niet mobiel is blijven we de rest van de middag in de buurt van de camper. Edwin en de jongens doen boodschappen. Laura probeert Bente gedouched te krijgen, met wat hindernissen lukt dat goed. Als het in Nederland 9.00 uur is, Skypen we met de klassen van Bente en Toon. Skypen is altijd erg leuk voor beide kanten.

Na het avondeten stort Laura zich weer op de was zodoende dat iedereen morgen alles weer fris en fruitig aan kan. We hebben niet de luxe van een grote hoeveelheid kleren bij ons. Het moet op onze foto’s dan ook een keer beginnen op te vallen dat we wel heel vaak hetzelfde aan hebben, nou vandaar!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten