BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


17 juni 2011

Bye bye Sydney, hello camper!

14-6: Nog eenmaal maken we gebruik van het stevige ontbijt in het hotel. Dan worden we om 10.30 uur door de shuttle-bus opgehaald om naar het vliegveld gebracht te worden. Vandaar willen we dan de shuttle nemen naar de camperverhuurder. Dat blijkt even anders te lopen, de camperverhuurder heeft geen shuttle. We moeten of met de trein of met het openbaar vervoer. De taxi is het goedkoopst en de prijs valt ons alles mee. Al snel staan we dan ook tussen de campers.

Eerst moet het huurcontract in orde worden gemaakt en dan gaan we de camper inspecteren. Hier en daar moet nog wat vastgezet worden met een spijker of een schroef, we vragen of ze willen controleren of de gasbussen wel echt helemaal vol zitten en we controleren dit keer ook de voorruit op sterretjes. Je moet die verhuurder wel even scherp houden. Het liefst sturen ze je weer de weg op met een camper, zoals die ingeleverd is. Gelukkig voor ons, en pech voor hun, hebben we al een redelijke ervaring op dat gebied.

Als alles voor elkaar en naar onze zin is kunnen we de rugzakken leegpakken. De camper is bijna helemaal hetzelfde als in Nieuw Zeeland, dus alles ligt zo weer op de vertrouwde plek. Dan kunnen we gaan. Doel: de Blue Mountains (ten westen van Sydney). Van de verhuurder hebben we een hele duidelijke routebeschrijving ‘de stad uit’ gekregen en dat is prettig. Het links rijden zijn we (lees: Edwin) nu wel gewend.

In Glenbrook maken we een stop om boodschappen te doen en houden we een koffie-stop. Veel verder moeten we vandaag ook niet rijden, want dan missen we de Blue Mountains. We willen graag wildkamperen, maar dat lukt niet. Het wordt een camping. Lekker weer zelf koken. Huub mag deze keer helpen met het snijwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten