BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


10 mei 2011

Vanmorgen krijg Laura schitterende tekeningen voor Moederdag (zie vorige blogbericht). Dan een lekker ontbijtje. We zijn er vanmorgen achtergekomen in welke plaats we zijn gearriveerd: Waiwera. De plaatsnamen hier zijn onmogelijk om uit te spreken en om te onthouden.


Als we alle spullen weer in de kastjes hebben gezet en er niets meer los door de camper kan ‘zweven’ gaan we weer op weg. Ons eerste doel op is cape Reigna. Dat zullen we vandaag wel niet halen. Eens kijken hoe ver we komen.

De route die we hebben is prachtig maar ook bochtig. Als we bijna bij een nationaal park zijn waar de Kauri bomen groeien wordt Toon misselijk. De weg is te smal om de camper direct aan de kant te zetten. Als Edwin uiteindelijk kan parkeren doet Laura de zijdeur van de camper open en hangt Toon uit de deur. De lunch van vandaag komt op het asfalt, en dat was precies de bedoeling. Toon voelt zich helemaal opgelucht, en wij ook met onze brandschone camper!

We maken een wandelingetje naar de oudste Kauri boom en gaan dan verder. Op zoek naar een plekje waar we een nachtje gratis kunnen staan. Uiteindelijk vinden we een mooie plek op een soort parkeerplaats met wat picknickbanken. Alhoewel we geen woning zien lopen er een aantal hanen rond.

We koken een eenvoudige maaltijd en kunnen deze nog net voor zonsondergang buiten opeten. Dan lekker op tijd naar bed. Het is koud buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten