BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


11 mei 2011

Grijs

11-05: Als we wakker worden klettert de regen op ons dak. Dat is lang geleden, een dikke grijze lucht waaruit het de hele dag lijkt te gaan regenen. Hiervoor moeten we helemaal terug naar Argentiniƫ, waar we te maken kregen met ondergelopen wegen. Daarna hebben we eigenlijk geen regen van betekenis meer gehad.

We bellen even met het thuisfront, dat is nu weer te doen met onze nieuwe sim-kaart van Vodafone NZ en de daarbij behorende aanbiedingen. Alleen door het tijdsverschil zijn er maar een paar momenten per dag dat we zowel hier als in Nederland wakker zijn.

De rest van de ochtend gebruiken we om een fikse lading vuile was te wassen en, net zo belangrijk, te drogen. Als dat in een paar beurten is gelukt gaan we op pad. We rijden vandaag tot net iets ten zuiden van Auckland. Het weer is de hele dag grijs en nat, en nodigt niet uit om ergens te gaan stoppen. Aan het eind van de middag parkeren we de camper op een parkeerplaats langs Highway 1 bij een tankstation, McDonalds etc. (de bekende riedel van ketens langs de grote weg). Hier koken we ons potje en gaan hier slapen, we hopen maar dat niemand ons wegjaagt. Zal wel niet, want we staan niemand in de weg en we doen niemand kwaad.

1 opmerking:

  1. Hey Allemaal,

    Wat geweldige verhalen lees ik net weer. Bente bedankt voor je mooie kaartjes. Wat waren dat er veel zeg!

    Veel plezier samen!

    Groetjes,

    (juf) Jill

    BeantwoordenVerwijderen