BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


9 mei 2011

Auckland

6-5: Na een heerlijk ontbijtje bij het restaurant van het hotel rommelen we nog wat op onze kamer. Dan gaan we de stad in. We hebben de kinderen alle drie $ 25 dollar zakgeld gegeven voor de tijd in Nieuw-Zeeland. Dat geld brandt natuurlijk in de zak, dus vandaar dat ze wel zin hebben om de stad in te gaan. (Souvenir)winkels kijken is geen probleem.


We slenteren rond, merken op dat ook hier de mensen ontzettend vriendelijk zijn, drinken ergens een bak koffie en ver in de middag scoren we bij de plaatselijke supermarkt wat spullen voor onze lunch. We kopen alleen maar gezonde dingen! Na de tijd op Tahiti was zowel bij ons als bij de kinderen de behoefte daaraan enorm: brood, kaas, ham, wortels, coleslaw, tomaatjes! Heerlijk!

Aan het eind van de middag zijn we weer bij het hotel. We lummelen weer wat op de kamer, draaien een wasje en eten ’s avonds een hapje. In dit hotel zijn ze erg vlot. Voor de kinderen is het ontbijt gratis (normaal $ 5 per kind), ’s avonds ronden ze het bedrag met $ 8 af naar beneden. Een verademing na Tahiti, waar voor alles flink betaald moet worden.

1 opmerking:

  1. Hierbij wat muziekgeschiedenis:

    One Tree Hill is een nummer van de Ierse band U2. Het nummer verscheen samen met de nummer Bullet the Blue Sky en Running To Stand Still als single in november 1987.

    One Tree Hill verscheen ook op het album The Joshua Tree. Als single verscheen het nummer alleen in Nieuw-Zeeland, in plaats van de single In God's Country. De single verscheen alleen in 7" formaat maar had wel dezelfde cover als In God's Country.

    Het nummer is vernoemd naar de hoogste vulkanische berg in Auckland.

    Groet Henk

    BeantwoordenVerwijderen