BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


10 mei 2011

op weg naar het zuiden....

10-05: Na het opstaan en ontbijten is het weer eens tijd voor schoolwerk. Wie wil dat nou niet doen op zo´n mooie plek!! Nu we gisteren het noordelijkste puntje van Nieuw−Zeeland hebben gehad, gaan we weer in zuidelijke richting, dat moet weer een deel langs dezelfde weg, maar dat is niet erg. Het is hier prachtig. Na het ruige Zuid−Amerika ziet het er hier weer veel lieflijker, groener en aangeharkter uit. Een leuke afwisseling.


Uit de mail begrijpen we dat onze container via Damco Nederland BV in Rotterdam, is aangekomen bij TTS in Rijssen en dat Edwin´s vader en zwager de bus uit de container hebben gehaald. Fantastisch nieuws!!! De bus staat dus nu weer veilig en wel in Den Ham. Dan is deze hele operatie ook weer succesvol volbracht. Nog wel een heel gedoe en geregel dat verschepen, maar het is zeker de moeite waard geweest en heeft ons veel voordelen opgeleverd. Wat ons betreft een aanrader voor diegene die wat langer naar het buitenland wil.
TTS Rijssen

Tegen de avond zoeken we weer een plekje. Dit keer op een echte camping want we moeten eens een keer weer douchen, schoonwater bijvullen, vuilwater lozen, kleren wassen, accu´s volladen, internetten etc. We vinden een camping waar dat allemaal kan, en zijn dan ineens ook erg druk met allerlei klusjes.


Als afsluiter van de dag eten lekker hutspot met vlees, heerlijk!!! Wat is het toch weer lekker om baas te zijn over je eigen ontbijt, middag− en avondeten, wanneer je eet en wát je eet.

...bus weer veilig in Den Ham!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten