BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


9 mei 2011

Richting Northland

07-05: Vandaag dé dag! We gaan de camper ophalen. De kinderen hebben er erg veel zin in! Eindelijk weer een huisje voor onszelf. Na het ontbijt nemen we de “airbus” naar het vliegveld. Daar bellen we met onze camperverhuurder en al vrij snel komen ze ons ophalen. We worden erg vriendelijk geholpen en zijn zeer tevreden over alles. Er is echter wel een probleempje. De “groene kaart” van de camper is sinds eind april verlopen… Dat moet eerst geregeld worden voordat we de camper mee kunnen krijgen. Het duurt allemaal wat langer. De mevrouw van de camperverhuur vindt het allemaal erg vervelend. We krijgen het bedrag van één dag camperhuur terug! Dat is wel heel aardig. Zo willen we nog wel een paar halve uurtjes wachten. Dat loont!

Als alles voor elkaar is, we uitleg gekregen hebben over de camper, gekeken hebben waar er beschadigingen aan de camper zijn en alle handtekeningen gezet zijn kunnen we vertrekken. Dat valt nog niet mee! Links rijden met dit enorme gevaarte is écht wel even wennen. Ons eerste doel: de koelkast van de camper gevuld krijgen. De supermarkt is niet al te ver weg. Zonder problemen komen we er. We slaan flink wat boodschappen in en lunchen vervolgens in de camper.

Dan zetten we koers naar het noorden naar onbekende bestemming. We nemen highway 1. Na ongeveer 50 kilometer ontdekken we dat we bij het bekijken van de camper niet goed naar de voorruit gekeken hebben. Er zitten meerdere sterren in de ruit, en een flink aantal kleine steenslag-gaatjes. Ook zit er een barstje in… We bellen meteen de camperverhuurder. Het is goed dat we het direct melden. Er wordt een aantekening gemaakt dat de voorruit op diverse plekken beschadigingen bevat. Eigenlijk zijn we er wel blij mee. Een ster meer of minder tijdens onze huurperiode maakt dan ook niet meer uit. Dat kan weer wat aardig wat dollars schelen zeg maar!

’s Avonds komen we op een camping. Eigenlijk zouden we wel willen “wild-kamperen”, maar we vinden het mooi geweest. Het is inmiddels donker en we moeten eerst nog wat beter wennen aan het rijden hier. We krijgen een plekje pal aan de oceaan. ’s Avonds nog een broodje eten en dan lekker slapen in de camper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten