BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


22 maart 2011

Arica again

21-3: Na het ontbijt gaan we direct rijden. Terug naar Arica. Het is een enorme afdaling. Van 3500 meter gaan we weer naar zeeniveau. Op de heenweg hadden we hier in een ravijn al een container gespot en nu weten we deze op de foto vast te leggen. Het zal je maar gebeuren…


Als we weer in de buurt van Arica zijn stellen we de TomTom in op Dimango aan de zee. Deze tip kregen we van de Nederlands sprekende vrouw de we onlangs bij de Mac in Arica hadden ontmoet. Het is een restaurant met ijswinkel aan de kust met speeltoestellen. Deze bleek helaas gesloten. Maar de kinderen vermaken zich prima op het gigantische speeltoestel.

Als we weer bij ons hostel in Arica zijn installeren we ons wederom in dezelfde kamers. De kinderen verzetten nog even wat schoolwerk, wij zoeken was bij elkaar en zoeken de kleding uit. Wat past nog, wat is gescheurd. Edwin heeft onlangs een nieuwe broek gescoord en heeft besloten om van zijn jeans een korte broek te laten maken. De hostel eigenaar verwijst ons naar een kleermaker in de buurt. 
Lijkt Nederland wel!

Dan gaan we de stad weer in. Het is inmiddels al half vier en we hebben trek. We eten bij een leuk restaurant. Het smaakt weer prima. Dan nog even de broek naar de kleermaker brengen. De oude man begreep gelukkig direct wat de bedoeling was. Morgen om 10.00 uur is het resultaat zichtbaar.

Bij ons hostel gaan de kinderen nog even lekker spelen en vermaken ons met bloggen, internetten en emailen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten