BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


11 februari 2011

Zon, zee en strand!!

08-02: Na een toch nog redelijke nachtrust voor iedereen, ontbijten we wederom staand bij de bus. Daarna is het weer een kwestie van inpakken en wegwezen. Voor vertrek uit het dorp doen we nog wat boodschappen en dan gaan we weer zo spoedig mogelijk naar Ruta 3. Voordat we daar zijn is het nog bijna 100 kilometer.


Ruta 3 leidt ons nog steeds door de pampa’s. Dit is al de vijfde dag dat we noordwaarts rijden en het landschap veranderd nauwelijks. Wat opvalt is dat er vandaag nauwelijks guanaco’s en struisvogels te zien zijn en dat het vergeleken met het uiterste zuiden wat drukker wordt qua verkeer.

Ons doel is vandaag San Antonio Oeste, ca. 350 kilometer rijden. Als Laura de reisgids napluist is er qua plaatsjes nauwelijks iets te vinden op dit traject. Alleen wordt er een regel gewijd aan het kustplaatsje Las Grutas. We gaan er vanuit dat daar wel een slaapplaats te vinden is. Als we er aankomen lijkt het wel of we in Scheveningen (of Lloret de Mar, maar dan zonder de ‘Friet van Piet’) zijn! Er zijn leuke winkeltjes, er is een boulevard en het strand ligt helemaal vol mensen! En nog een geluk: we vinden een nagenoeg nieuw appartement voor een prikkie! De keus is niet moeilijk. Hier blijven we drie nachten. Een nadeel is wel dat we wederom niet over internet beschikken. Misschien kunnen we ergens in een bar in het centrum internetten.

’s Avonds regelt Edwin de asado. Het smaakt weer prima, alleen wordt het toch weer laat, maar: vanavond kunnen we allemaal weer royaal liggen in een eigen bed.

 

1 opmerking:

  1. Laat eten is in Argentinie standaard, ik herinner mer nog dat de restaurants pas om 11 uur 's avonds open gingen.

    BeantwoordenVerwijderen