BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


11 februari 2011

nog een keer strand



10-02: Na een zeer warme nacht worden allemaal redelijk vroeg wakker, zo rond half acht. Omdat het pas aan het eind van de middag met vloed leuk is om naar het strand te gaan, besluiten we het schoolwerk ergens in het stadje te doen onder het genot van een drankje en hopelijk internet. Dat valt nog niet mee om hier een fatsoenlijk WiFi-verbinding te vinden. Met moeite kunnen we een aantal mailtjes beantwoorden en sturen. Werken aan ons blog gaat helaas niet, dat is teveel gevraagd van het lokale systeem.



We boeken nog een extra nachtje bij in ons appartement, dan zijn we hier in totaal vier nachten geweest. Een goede rustpauze, ook voor de kinderen, even een poosje op dezelfde plek, een beetje bijkomen en weer een goed gat slaan in het schoolwerk. We kunnen de dagen dan weer een eind verder trekken.

Zo rond de middag verlaten we deze bar/restaurant en gaan we naar de supermercado om wat boodschappen te doen. Tussen de middag eten we warm, zodat we niet na een middagje strand nog moeten gaan koken.

Rond half vier zoeken we weer een plekje aan het strand. Het bevalt hier prima zo met al die schaduw. Dat is goed vol te houden. We sluiten weer af met een ijsje, eten thuis een broodje en gaan dan weer heerlijk slapen.

1 opmerking:

  1. Dat is nog eens wat anders dan het druilerige weer hier in Holland.
    Nog bedankt voor het s.m.s.je voor mijn verjaardag. Leuk dat je eraan gedacht hebt.
    Mooi dat jullie weer wat van je kunnen laten horen. Nog veel plezier!

    Groeten Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen