BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


27 juli 2011

Jabiru

26-7: Vandaag weer opbreken. We gaan naar een andere camping in Kakadu om onderweg nog een tweetal dingen te bekijken. Het eerste is Warradjan Aboriginal Cultural Centre, met veel informatie over de aborignalcultuur in dit gebied.

Het tweede is Mirrai Lookout. Het is al bloedje heet als we hier aankomen. De wandeltocht naar het uitzichtpunt duurt zo’n 50 minuten. Als we al bijna halverwege zijn vragen we tegemoetkomende touristen of het de moeite waard is. “Not realy!” is het antwoord, “I see it as my daily work out”. Oké. Wij weten genoeg. We gaan onze enkels niet verder wagen aan deze klim die niet de moeite waard schijnt te zijn.

We gaan naar Jabiru. De plaatst in Kakadu met de meeste voorzieningen. In de plaatstelijke supermarkt vullen we onze tekorten weer aan en gaan dan snel richting camping. We kiezen een plek dichtbij het zwembad. Camper parkeren, lunchen en verkoeling zoeken in het zwembad. Het water is overigens ijskoud! Het zwembad is met een net overspannen zodat er heerlijk schaduw is en we niet zullen verbranden! Perfect.

Van zwemmen word je lekker breed!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten