BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


1 juni 2011

Herfsttinten

30-05: Het is prachtig mooi herfstweer als we wakker worden, zonnetje, strakblauwe lucht, sneeuw op de bergen, mooie knalgele larixen en dieprode rozenbottelstruiken. Een plaatje. Er hebben maar een handjevol mensen overnacht op deze afgelegen camping, wat zal het hier in het hoogseizoen druk zijn gelet op het aantal kampeerplaatsen.

De eerste klus is om de was uit de droger in het washok te halen. Gisteravond laat hadden we ruzie met de wasmachine. Ergens halverwege het wasprogramma hielt ie ermee op en liet zichzelf helemaal vollopen met water. Tja, en dan zijn dit van die machines waar je aan de buitenkant helemaal niets aan kunt doen, alleen munten ingooien. Dan maar zelf de was uit het water vissen en zo goed mogelijk uitwringen, maar dat betekent wel extra droogbeurten. Het is niet anders….

In de loop van de ochtend rijden we terug naar de hoofdweg en weer verder richting het noorden. We maken nog een stop in Lake Tekapo, ook weer zo’n wonderlijk blauw meer. We schieten alweer mooi op richting het noorden. We proberen echter wel zoveel mogelijk andere routes te nemen. Tegen de avond vinden we een mooie picknickplaats aan een riviertje. Daar gooien we ons anker uit en installeren we ons voor de nacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten