BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


10 juni 2011

Een fotoloze dag

7-6: Na het wakker worden een beetje doorwerken want ze zijn hier nog al precies aan de uitcheck-tijd. Beetje belachelijk want er is bijna geen kip te bekennen, maar vooruit maar!! We ontbijten met de spullen die we nog hebben. We moeten alles een beetje opmaken want er kan niets mee naar Australië.


De ochtend brengen we door in Hamilton, wat een dertig kilometer verder op ligt. Een redelijk grote stad maar niet echt één die je nou ‘kostte wat kost’ gezien moet hebben. Volgens ons staat deze stad op geen enkele ‘to see’-list. Het belangrijkste klusje voor vanochtend is om twee pakketjes naar Nederland te sturen. Op deze manier kunnen we wat overbodige spullen (Lonely Planet’s, wegenkaarten, kinderprullaria etc.) kwijt zodat we ze de rest van de reis niet meer mee hoeven te slepen. Als we de pakketjes in handen hebben gegeven van de mevrouw van New Zealand Post mietert zij ze, wat ons betreft, wat lomp in de postzakken. Dat had wel wat subtieler gekund. Als dat het lot is, wat beide pakketten op de lange weg naar Nederland te wachten staat, dan blijft er van de inhoud niet veel meer over. Maar ach, soms moet je kunnen ‘loslaten’ en vertrouwen hebben in een goede afloop. Met een gerust hart lopen we dan ook het postkantoor uit. De rest van de ochtend en begin van de middag slenteren we door Hamilton. Bente kan maar geen goed souvenir vinden. Het begint er op te lijken dat ze zonder Nieuw-Zeeland-souvenir de reis gaat vervolgen, maar we houden hoop.

Van Hamilton rijden we in één keer door naar Auckland. Aan de zuidkant van de stad zoeken we een camping op zodat we in de buurt van de camperverhuurder zitten. Morgen hebben we dan een makkie met inleveren en hebben we alle tijd om op tijd op de luchthaven te zijn. Omdat we door alle voorraden heen zijn (behalve ontbijt voor morgen), zoeken we een restaurant op om ons laatste avondmaal in Nieuw-Zeeland te nuttigen. Zoals zo vaak vallen de kinderen weer met de neus in de boter, want ze krijgen allemaal een mooi T-shirt van het restaurant aangeboden (Lone Star). Mooi Nieuw Zeeland souvenir toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten