BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


16 mei 2011

naar het zuiden

15-05: Heerlijk geslapen bij de "Pak ’n Save" en we zijn dus ’s morgens de eerste klant op de parkeerplaats, er wordt netjes om ons heen geveegd. Bij de McDonalds (tegenover de parkeerplaats,… tja alles bij de hand!!) checken we even onze mail, plaatsen stukjes op onze blog, laden alle apparatuur op en drinken een kop koffie. Eigenlijk doen we altijd alles bij de McDonalds, behalve eten.

Vandaag rijden we van Rotorua, naar Taupo, naar Napier en nog iets zuidelijker. Het grootste deel gaat door redelijk uitgestorven gebied, dus weinig dorpjes. Wat heerlijk groen en bosrijk is het hier toch. Het weer is vandaag herfstachtig dat is wel jammer, we hadden wat heldere luchten verwacht.

Een eindje voor Dannevirke zien we een spaarzame picknickplaats. Het is inmiddels echt regenachtig en onstuimig geworden, dus we sturen de Ford deze picknickplaats op. Hier blijven we vannacht maar. De wind en de regen nemen wat toe, maar dat klinkt wel knus als je in de camper zit, gordijnen dicht en diep onder de wol. We staan enigszins in de luwte van een paar bomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten