BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


15 april 2011

2 missing socks

De kinderen halen ’s morgens bij het winkeltje van de buurman weer kaas, vleeswaren en yoghurtjes voor het ontbijt. Huub werpt zich op als ober en voorziet andere hostelgasten van koffie, thee etc. en ruimt de dienbladen op. Het gaat hem goed af en iedereen is blij. Dan is het weer tijd voor schoolwerk. Ondertussen haalt Laura de was en de gerepareerde sandalen van haar en Toon op bij de schoenmaker. Zo, weer wat klusjes afgehandeld. Het is toch handig om dit soort klusjes in een grote stad te doen, hier is alles te vinden.


Later blijkt er sprake te zijn van ‘two missing socks’. We gaan dan ook gauw nog weer even langs bij de wasserij en daar liggen ze nog gebroederlijk naast elkaar op ons te wachten om herenigd te worden met hun soort- en kleurgenoot.

Aan de overkant van de straat kopen we een paar stevige outdoor-schoenen voor Toon. Deze hadden we een paar dagen geleden al gezien en het leek ons verstandig ze toch maar hier te kopen. Toon paste niet meer in z’n Lowa’s en had alleen nog maar z’n sandalen en dat is toch een beetje magertjes. Hier hebben we tijd zat om even op zoek te gaan. Schoenen zijn hier ook niet al te duur en als je ze contant betaalt zijn ze nog een stuk goedkoper…

We lopen nog verder de stad in en bemachtigen nog een riem voor Bente en wat nieuwe tandenborstels voor de kinderen. Bij een kantoor van de luchtvaartmaatschappij LAN Chile vullen we ter info nog even ons vluchtnummer van zaterdag in, blijkt ineens dat het vliegtuig een uur later vertrekt dan op ons ticket staat vermeld. Tja, zo hoor je nog eens wat. Gelet op het vroege tijdstip van vertrek is een ‘uur later’ toch wel erg lekker.

Een hostel-genote, een amateur-fotografe afkomstig uit San Francisco, heeft ons een paar dagen geleden gevraagd of ze een fotoshoot van de kinderen mocht maken voor haar portfolio. De kinderen waren uiteraard meteen dol-enthousiast. Vanmiddag zijn we dan ook met z’n allen naar de speelplek op Plaza Brasil geweest om foto’s te maken. Daarna nog een paar foto’s in de straat van ons hostel en op het binnenterrein van het hostel. Een dikke 300 foto’s. Leuk om te doen!!! We krijgen de resultaten nog gemaild.

2 opmerkingen:

  1. We kunnen nog wel wat hulp in de huishouding gebruiken, dus kunnen we Huub inhuren?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat kan, vanaf half augustus kan hij gedetacheerd worden. Tegenpresatatie: lego!
    groet, Laura

    BeantwoordenVerwijderen