BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


14 april 2011

Museo Interactivo Mirador

13-04: Het ontbijt met broodjes jam en suiker zijn we wel zat. We sturen Toon en Huub naar het winkeltje vlakbij ons hostel voor plakjes kaas, mortadella en yoghurtjes. Dat vinden ze een leuk klusje. Geen probleem voor ze. Met onze juiste bestelling komen ze weer terug.


Voor vandaag weer wat klusjes te doen. Skypen met de juf van Bente, zodat Bente kan voorlezen en haar juf kan horen hoe dat gaat. De juf is, net als wij, prima tevreden. Mooi zo!

Dan naar de schoenmaker. De bergschoenen van Huub moeten gerepareerd worden en de was moet weer naar de wasserij.

Als alle klusjes zijn uitgezet gaan we de metro in op weg naar het MIM-museum (Museo Interactivo Mirador, een soort Nemo als in Amsterdam). Een heel leuk, leerzaam en interactief museum. Je kunt er enorme zeepbellen maken, wegen, bouwen, proefjes doen, een 3D film kijken enz. enz. Een ideaal museum met kinderen.











Als we rond half 6 weer met de metro naar ons hostel gaan, zitten we midden in de spits. De metro puilt dan uit (potje pieren!!) van de mensen en het is dus oppassen dat we allemaal gelijktijdig in en uit de metro komen. Voor de kinderen moet het helemaal benauwd zijn om tussen al die grote lijven te staan, maar ze klagen niet en vinden het wel best.

Dan gaat Edwin nog weer naar de schoenmaker. De schoenen van Huub ophalen en de sandalen van Laura en Toon wegbrengen, deze moeten geplakt worden. Toon heeft naast de sandalen geen andere schoenen. Zijn bergschoenen zijn hem te klein geworden. Hij blijft (op kousevoeten) met Laura en Bente in de hostel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten