BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


11 april 2011

Fantasilandia

Hé wat is dat nou, regen? Dat is lang geleden, maar ook hier begint de herfst in te treden. Het wordt ’s avonds eerder donker, het is wat frisser, regen en de bladeren beginnen te vallen.


Voor vandaag hadden we eigenlijk een bezoek aan een pretpark op het programma staan. In het grote stadspark Parque O’Higgins schijnt een attractiepark te zijn. Dit is voor ons op loopafstand. Maar ja, met dit weer is een dergelijk bezoek niet echt aantrekkelijk. We wachten maar even af tot ná de middag. Eerst maar even ontbijten en schoolwerk doen. Ook zien we hier op het nieuws beelden uit Holanda (Alphen a/d Rijn) langs komen. Dat zag er indrukwekkend uit.

Na de middag is het droog en gaan we toch op pad. Daar aangekomen blijkt het nog best een groot attractiepark te zijn, genaamd Fantasilandia. Toch wel nét zo groot als bijvoorbeeld het Avonturenpark in Hellendoorn. Gelukkig zijn de prijzen Chileens en niet Nederlands. Gauw naar binnen.


Een keur aan attracties, voor het hele gezin, van eenvoudig tot ‘vrij eng’. We proberen de meeste attracties uit. Ook kunnen we nog een mooie 4D-film bekijken. Pas om 19.45 uur verlaten we het park, het is dan al donker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten