BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


28 maart 2011

weer een afzakkertje!

27-03: Na een goede nachtrust worden we wakker en merken dat de stroom er af is. In de hele regio blijkt dit het geval te zijn. Gelukkig kunnen we wel warm douchen. Ook het ontbijt is geen probleem. Roerei, broodjes en zelfs een pannenkoek! We beseffen dan dat het maar goed is dat we gisteren gepind hebben, want betalen met creditcard zit er zonder stroom niet in. En ook pinnen kan niet zonder stroom. De auto staat op de parkeerplaats naast het hotel die afgesloten is door een elektrisch hek. Gelukkig is dit hek ook met de hand te bedienen.

Als we onderweg zijn willen we tanken, maar dat is zonder stroom ook niet mogelijk! Gelukkig hebben we nog genoeg peut en ook nog een jerrycan met 15 liter. Wat is er voor veel zaken eigenlijk stroom nodig! Maar alles is gelukt. Op weg naar La Serena. Een beetje een nadeel van een lang smal land als Chili is, dat je geen 'rondje' kunt maken. We moeten dus nu af en toe eenzelfde stuk terugrijden richting Santiago, het is niet anders!

Het eerste stuk hebben we mist. Dat is voor het eerst! Later wordt het zicht weer beter. In La Serena kiezen we een leuk hotel uit de Lonely Planet uit. Laura dingt eerst nog even wat van de prijs af, het is immers laagseizoen. Voor een prima prijs kunnen we nu weer overnachten, parkeren, internetten en ontbijten. Goed geregeld. De kinderen doen nog wat schoolwerk, we gaan ergens wat eten en gaan weer gestrekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten