BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


29 maart 2011

Cazuela


cazuela
 28-03: Vandaag een lummeldag. Alles lekker langzaam. De stad hebben we eigenlijk al gezien, maar La Recova (een toeristenmarkt in het centrum) nog niet echt. Daar gaan we tegen elven naartoe. We proberen wat souvenirs te scoren voor het thuisfront en gaan ergens lunchen. Echt Chileens: empanadas en cazuela.


empanadas
Dan weer verder struinen. We komen in een soort winkelcentrum, genaamd Caracol. Dat betekent slakkenhuis. Er is geen trap, maar je kunt rondlopen, waardoor je steeds hoger komt. Er zijn leuke winkeltjes te vinden. Ook ontdekken we een kapper, en dat is hard nodig. Edwin en de kinderen laten zich kortwieken. Laura wacht op een kapper waar ze ook haar haar durft te laten verven. De mevrouw vindt het wel leuk en na de knipbeurt is iedereen tevreden.


In het slakkenhuis vinden we ook een winkeltje waar ze misschien het probleem met de R4-kaart van de Nintendo van Bente kunnen oplossen. Helaas hebben we de “Nin” niet bij ons. Maar tot 20.00 uur kunnen we terecht. Dat is mooi. We gaan weer richting hotel en nemen onderweg nog een koffiepauze. Bij het hotel rommelen we nog wat met de Nintendo’s, internetten nog wat en tegen de avond gaan we weer naar het “computerwinkeltje”. De man weet het probleem op te lossen. Bente heeft een nieuwe kaart met nieuwe spelletjes. Mooi geregeld! Nog ergens wat eten en dan is de dag alweer om.

1 opmerking:

  1. Wat is dat wat Bente op het bord heeft lijkt wel Schweinehaxe

    BeantwoordenVerwijderen