BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


20 november 2010

Laatste dag in NY

Onze laatste hele dag in NY alweer. Gelet op de afgelopen dagen willen we het vandaag wat rustig aandoen en een beetje in de buurt blijven. Met de metro naar Columbus Circle, dat ligt net onder Central Park. Het is wederom superlekker weer, een beetje fris maar erg zonnig. We gaan eens even de Apple-store binnen. Daar is het een drukte van jewelste, gekkenhuis, de iPads en iPods vliegen de deur uit alsof het niks is, hoezo recessie????

De naastgelegen speelgoedwinkel van Schwartz is ook al zo’n ‘trekker’. Levensgrote knuffelbeesten, giraffes, beren, elanden van tussen de 300 en de 1200 dollar. Waarschijnlijk koopjes want het gaat grif over de toonbank. Ze hebben ook een piano in de vloer gemaakt waar je overheen kunt lopen en muziek maken met je voeten. Erg leuk voor de kinderen om mee te spelen. Voor zo’n slordige 250.000 dollar heb je er al één. Wij kijken nog even verder!!

Huub met z´n favoriete ´varkenssnuit
 Op ons gemakje lopen we naar Times Square, want dat is altijd een handig metrostation voor ons, kunnen we in één keer door naar ons hostel. Op Times Square duiken we op ‘veler verzoek’ nog een keer de Toys-R-us in. Daar wordt nog wat echte Wonka- snoep ingeslagen. Willy Wonka is de baas van de chocoladefabriek uit het boek “Sjakie en de Chocolade-fabriek” van Roald Dahl.


Morgen, de 20e, breken we op in NY en proberen we per auto van Manhattan af te komen en wat zuidwaarts te rijden. KWW!!!

3 opmerkingen:

  1. Een goede reis gewenst! We (hele familie) genieten van jullie grandioze verhalen en lachen ons rot om de foto's! Kijken iedere dag reikhalzend uit naar nieuwe verhalen! Leuk hoor al die foto's tot nu toe! Wat een stad he?
    Nogmaals, veel plezier gewenst nu jullie de big apple verlaten en op weg gaan naar Obama.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn dat jullie je hebben vermaakt in ons dorp.
    heel veel plezier in DC! en in de rest van het land natuurlijk.
    lfs jacq

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hallo lui

    leuk om jullie te kunnen volgen.
    een hele goede reis gewenst.
    en Toon de groetjes van Naomi

    groetjes uut roalte
    Harold Jeannet Naomi en Mellanie Nieuwkamp

    BeantwoordenVerwijderen