BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


16 november 2010

Dag van vertrek

Vandaag gaat het dan echt beginnen. Ruim drie jaar hebben we er van gedroomd en over nagedacht. Nu zijn alle lijstjes die we in deze periode hebben gemaakt af gevinkt en gaan we goed voorbereid op reis. Voordat we om 10.40 met de trein vertrekken drinken we met onze ouders nog koffie en dan gaan we samen met hen naar station Raalte. Bij het afscheid nemen valt hier en daar nog wel een traan, maar goed, dat hoort erbij en wisten we van tevoren. Ook onze familie heeft vertrouwen in onze voorbereiding. Met 5 minuten vertraging gaan we richting Zwolle.



Ruim op tijd zijn we op schiphol. Na het inchecken blijft er nog veel tijd over. De kinderen vermaken zich in kids forest en wat later op de middag gaan we een hapje eten. Om ca. 16.00 uur zijn we bij de gate. Daar blijkt dat het vliegtuig pas om 17.00 uur kan vertrekken.

Dan het vliegtuig in. De eerste vlucht. Deze verloopt voorspoedig, maar wel wordt de overstaptijd door de vertraging erg krap. Als we het vliegtuig uitkomen wacht een stewardess van British Airways ons op. Jullie hebben je aansluiting naar New York gemist, maar jullie vijven en de bagage zijn overgeboekt naar een later vlucht: van 19:55 uur. Nou ja, scheelt een boel geregel en gestress.

De vlucht naar New York duurde ca. 8 uur. Huub heeft nog een uurtje of 4 geslapen, en op de valreep deden ook Bente en Toon nog een uurtje de oogjes toe. Gelukkig hadden we allemaal een eigen t.v. scherm die we zelf konden bedienen. Voor elk wat wils. Ook de nintendo’s waren een uitkomst. ’s Avonds om 22.30 uur landde het vliegtuig. Bagage oppakken, security check en dan met een YELLOW cab naar de jeugdherberg. Om 7.30 uur (Nederlandse tijd) stappen we brak maar voldaan in onze bedden. De wereldreis is begonnen.

2 opmerkingen:

  1. Dus de kop is er af. Lekker bijkomen daar en heel veel plezier met Jacque, Pascal en de kleine Hanna. Dikke zoen voor jullie alle 8.

    liefs agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Begin goed al goed fijn goed geholpen door de Stewardess.Heel veel plezier allemaal.TP

    BeantwoordenVerwijderen