BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


19 november 2010

Een drukke dag

18-11: Het is vandaag een mooie zonnige dag. Echt een dag om er op uit te trekken, of zoals Huub zei: ”Gaan we vandaag nog het dorp in?”. Met de metro helemaal naar Battery Park, de zuidpunt van Manhattan met uitzicht op het Vrijheidsbeeld.


Van daar gaan we naar ChinaTown. Erg leuk, als je daar vanuit de metro boven de grond komt, lijkt het net of je in Battery Park per ongeluk de metro naar Peking hebt gepakt. Alles is daar oosters. Ten noorden van ChinaTown ligt Little Italy, ineens worden de oosterse bedrijfjes ingeruild tegen italiaanse.

Achter in de middag gaan we naar Times Square, dat is nu leuker dan dinsdagochtend. Het wordt al wat donker en dan komen de lichtreclames veel beter uit. Aan het Times Square is ook een M&M-shop, een 3-verdiepingen winkel met alles van M&M’s. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Rond 17:00 uur gaan we ‘Top of the Rock’ doen, dat wil zeggen met de lift naar de 67e verdieping van de Rockefeller-building. Een prachtig en helder uitzicht over het verlichte New York.




Het was een lange drukke dag en er is ontzettend veel gesjouwd (ondanks onze Metrocard), dus op het tandvlees gaan we weer naar onze hostel.




1 opmerking:

  1. Wat een prachtige foto van die drie mooie kids tussen de hoge gebouwen! Fijn dat we via de site zo mee kunnen genieten van jullie avontuur! xxx Els

    BeantwoordenVerwijderen