BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


14 juli 2011

nog 3000 km naar Darwin

12-07: Als we de camping verlaten kopen we nog even wat brood bij de plaatselijke supermarkt. Dan gaan we de stad uit. We zitten gelijk in een verlaten gebied. Struiken, zand, emu’s en kadavers van koeien en kangoeroes is wat we langs de weg zien. Ook komen we af en toe een road-train tegen. Een machtig gezicht.


In Pimba houden we een pauze in het Roadhouse en tanken we. Er is een aanplakbiljet van iemand die sinds 20 juni op dit stukje weg is verdwenen. Zijn hond is op 10 juli levend terug gevonden, zijn boot die op de aanhanger zat is al eerder uitgebandt teruggevonden. De auto en aanhanger lijken, net als de man, van de aardbodem verdwenen. We hadden het al eerder op het nieuws gezien. Het lijkt ons haast onmogelijk om hier in het niets op te gaan, want de route is (voor in de outback) best wel druk. We zijn wel benieuwd naar de afloop hiervan…

Rond 15.30 uur komen we aan in Glendambo. We willen eigenlijk wild camperen, maar dat blijkt verboden hier. Dan blijft alleen de enige, stoffige, camping van dit gehucht (30 inwoners!) over. Betalen en inpluggen. Zo, we staan weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten