BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


24 november 2010

...op weg naar Washington DC

23-11: Lekker geslapen. Bente wist niet eens dat we in dit hotel sliepen, we hadden haar gisteravond slapend uit de auto gehaald en hier in bed gelegd.

Na een donut, muffin en een drankje, vertrekken we richting Washington. Dat is nog een behoorlijke rit, gelukkig hebben we er gisteravond al een mooi begin aan gemaakt. Een koffiestop bij een McDonalds in een anoniem dorpje. Dit lijkt wel de plaatselijke bejaardensoos. Uit alle hoeken en gaten van dit dorp komen de ouderen naar deze McDonalds gelopen, gesjokt, gereden, gestrompeld etc. Wij halen met ons vijven de gemiddelde leeftijd vandaag behoorlijk naar beneden, waarschijnlijk een dagelijkse ontmoeting van bejaarden bij het ontbijt.


De rit verloopt erg soepel en complimenten voor de kinderen, ze doen het net als gisteren erg goed. Om 16.30 uur komen we aan bij het Marriott-hotel bij Dulles International Airport (Washington). Eigenlijk een veel te sjiek hotel voor ons, maar ze hebben goeie kamerprijzen en we kunnen hier gewoon met z’n vijven op een kamer, koopje dus. We checken in en zetten onze spullen op de kamer (8e verdieping, dus mooi uitzicht). Dan de huurauto inleveren bij het vliegveld. Met de TomTom is het goed te vinden. Auto inleveren en met de gratis shuttlebus naar de luchthaven. Van daar met de gratis shuttlebus van het hotel weer terug naar onze kamer om alles weer op orde te maken.

Dan nog even de deur uit voor een maaltijd. We komen terecht bij een Mexicaans restaurant. Wij bestellen buritos en voor de kinderen nachos. Dinsdag blijkt hier de “tos-dag” te zijn. Als de eigenaar van het restaurant met een muntstuk ‘kop’ gooit is de maaltijd gratis voor ons. Bij ‘munt’ moeten we gewoon betalen. En jawel: mazzel voor ons, GRATIS eten! Weer een koopje, komt dat even goed uit! Na het eten linea recta naar onze hotelkamer, waar de kinderen in bad gaan en er een enorm waterballet van maken…




1 opmerking:

  1. Dag familie Aman,

    Het gaat jullie goed lees ik, veel te zien en te beleven. We worden op de afdeling perfect op de hoogte gehouden door Ingrid over nieuwe berichten. Zelf lees ik eens per week de berichten door. Foto's zijn ook mooi, erg veel voor het plakboek.

    Nog veel plezier en ik mail nog eens.

    Groeten,

    Theo Timmers

    BeantwoordenVerwijderen