BLIJF MET ONS IN CONTACT EN STUUR EENS EEN MAILTJE: AMANRAALTE@GMAIL.COM


23 juli 2009

Hillerod - Moss (N)


Zoals altijd waren we weer vroeg uit de veren (6.00 uur). Ruim op tijd voor het ontbijtbuffet, dat vanaf 8.00 uur te bestormen was. Deze 2 uur hebben we gebruikt om te schaken en t.v. te kijken en de zooi in te pakken. Om twee minuten voor 8 in gestrekte draf naar het buffet. We zijn flink buiten ons boekje gegaan (sorry Sonja): pannekoeken, volle yoghurt en broodjes met spek! Tja, je weet op reis maar nooit wanneer je weer wat te eten krijgt he!


Na het ontbijt door de stromende regen naar onze kamer om de restanten in te pakken en de auto voor te rijden om in te pakken. Het regende ENORM!


Om 10.30 met de boot van Helsingor naar Helsingborg. Even snel het dek op en neer (leuke tekst voor een sinterklaasliedje by the way) en toen weer met stoom van de boot af! En dat allemaal binnen 20 minuten.


Vanuit Helsingborg plankgas richting Oslo. Uiteindelijk bleek dat ietsie te ver, en zijn we tegen de avond neergestreken in Moss (30 km ten zuiden van Oslo) in wederom een hostel. Ook deze avond weer zelf een maaltijd gefabriceerd.
Morgen gaan we kijken of er in Oslo iets voor ons te beleven is en daarna door richting Bergen.